lördag 31 mars 2012

Chiren Boumaaza aka Athene


Chiren Boumaaza, bättre känd som Athene är en professionell spelare och med 325 885 734 videovisningar på Youtube är han även en tvättäkta internetkändis.

Om du inte känner till Chiren Boumaaza sedan tidigare, är han en rekordhållare i  WOW (World of Warcraft) och online poker och spelar är huvudperson i en serie videoklipp på en populärYouTube-kanal med över 340.000 abonnenter.

Athene är känd för att krascha spelservrar, med hjälp av hans massiva armé av anhängare, som älskar att vara en del av kontroverser och problem som Athene är ökänd för.

Under det senaste året har vi inte hört mycket från honom, och det verkade som om han hade försvunnet bort från internet för gott. Nyligen bröt tystnaden Chiren så plötsligt tystnaden då han meddelade att hans försvinnande berodde på att är strängt upptagen med att bedriva forskning inom kvantmekanik, allmänna och särskilda relativitetsteori samt neurovetenskap.

Nedan hittar du en dokumentärfilm "Athene's Theory of Everything" av Chiren Boumaaza om sina olika tankar och teorier.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar